Firma Temizlik Hizmetleri

Ortaköy Temizlik Şirketi

İstanbul Ortaköy Temizlik Şirketi olarak geçmişten günümüze çok fazla çalışma yaptık ve bu çalışmaların en başında Ortaköy ev temizliği sonrasında da ofis temizliği çalışmalarımızı ziyadesiyle görmekteyiz. Özellikle eğitime dayalı bölge konseptini taşıyan Ortaköy, öğrenci evlerinin fazlalığı ile temizliğe her geçen gün daha çok ihtiyaç duymuştur.

İstanbul Avrupa Yakası temizlik hizmetleri içinde başı çeken Ortaköy ev ve ofislerine her gün hizmet götürüyoruz. Ortaköy semti temizlik şirketleri açısından şanslı görülse de kaliteli hizmet anlayışını sergileyen firma ünvanı Işıltı Temizlik taşır. Sadece günlük temizlik işleri ile yetinmeyen firma, bölge halkına afet sonrası yada tüm acil durumlar çerçevesindeki hijyen hizmetlerini sunar. İstanbul’da daimi olarak özellikle binaların alt katlarında oluşan su baskını tahliye ve dezenfeksiyonlarını en iyi şekilde yapmaktadır.

Ortaköy Temizlik Şirketi‘miz ile acil temizlik hizmetleri yanı sıra yıllık abonelik temizlik hizmetlerini de alabilirsiniz. Firmamız size en profesyonel desteği sunacaktır. Şirketler, evler ve tüm işyerleri için sürekli temizlik programlarımız mevcuttur. Ortaköy’ün en iyi temizlik firması olarak vermiş olduğumuz uzman destekler, çok fazla müşterimizin de tercihi haline geldi. Bu sayede karşınıza ekstra masraflar ve çeşitli uğraşlar da çıkmamış oluyor.

İstanbul Ortaköy temizlik firması olarak yapmış olduğumuz çalışmaları en uygun biçimde tamamlamış olmamızın yanı sıra, kısa zaman içinde de bütün işlemleri gerçekleştirmiş oluyoruz. Böylece uzun bir zaman boyunca temizletmiş olduğunuz alanın tekrar temizlenmesine de gerek kalmıyor. Bize ulaşmak için 0212 2221150 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.

author avatar
Ayşe Yıldız Yuksel Yönetim
Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi