Ataşehir Temizlik Şirketi

Ataşehir İnşaat Sonrası Temizlik 

Ataşehir İnşaat Sonrası Temizlik Şirketi: Ataşehir inşaatı bitmiş boş daireler. Ofis ve işyerleri için Ataşehir’de her daim keşif hizmetimiz mevcuttur. Temizliğe başlanması için tüm ustalık işlerinin bitmesi gerekir. Ataşehir İnşaat Sonrası Temizlik Şirketi inşaat sürecinde çektiğiniz sıkıntıları sona erdirir.

Ataşehir İnşaat Sonrası Temizlik İşleri

Ataşehir boya badana sonrası ya da tadilat aşaması bitmiş ofisler. Daire, müstakil ev temizlikleri başta gelir. Taşınma öncesinde yapılan temizlikler. Sonraki olası içeride çalışma ya da nakliye personelleri için galoş bırakılır. Paspas aparatları ve ek malzemeleri dahi bazı durumlar için bırakılabilir.

Ataşehir bölgesine aylık ev ve günlük ofis temizliği verilmektedir. Hijyen konusunda da ek temizlik hizmetlerimiz mevcuttur. Ataşehir Temizlikleri son sistem makineler ile yapılmaktadır.

Ataşehir İnşaat Sonrası Temizlik Randevuları

Ataşehir’de inşaat sonrası temizlik hizmetlerine ihtiyacınız varsa, randevu almak için bize ulaşabilirsiniz. Ataşehir inşaat sonrası temizlik inşaat veya tadilat çalışmalarının ardından yapılan temizlikler. Oluşan kiri, tozu ve artıkları temizlenir. Profesyonel ekiplerimiz, Ataşehir bölgesinde inşaat sonrası temizlik hizmeti sunmak için hazırdır. Randevu almak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Temizlik randevularınızı ayarlamak için size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

author avatar
Ayşe Yıldız Yuksel Yönetim
Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi