Zeytinburnu Temizlik İşi

Zeytinburnu Temizlik Hizmetleri

Zeytinburnu Temizlik Hizmetlerinin Ön Plana Çıkışı. Zeytinburnu İstanbul İli Avrupa Yakası’nda yer alan yenilikçi firmalar ile dolu lokasyonik yapısı. Zeytinburnu Temizlik Hizmetlerinin E-5 karayoluna ve havalanına yakınlığı. İş merkezi inşaatlarının artması. Tekstil, deri ve sanayi firmalarının  bölgede fazlaca olmasından kaynaklı ticari hayatın canlılığı. Komşu ilçelere yakınlığı gibi değişimleri. Zeytinburnu Temizlik Hizmetleri eski taşra yapısından çıkıp İstanbul’un lüks semtleri arasına girmiştir.

Zeytinburnu Temizlik İşleri: Avrupa Yakası’nda bulunan Zeytinburnu ilçesi, Bayrampaşa, Güngören, Bakırköy, Fatih  ilçelerine yakınlığı, hava alanına olan 15 dakikalık erişim mesafesi,  yeni ulaşım hatları, dercilerin ve tekstil firmalarının artan iş hacimleri, Marmara Denizi’ne kıyısı oluşu, kalabalık genç ve yaşlı nüfusu ile günümüzün en işlek ilçelerindendir.

Sektörün en eski firması olarak Işıltı Zeytinburnu Temizlik Hizmetleri, daha kuruluş aşamasında komşu bölge Bayrampaşa’da yerini almış ve komşu ilçe Zeytinburnu semtine hizmet vermeye  başlamıştır. Zeytinburnu ve Zeytinburnu halkına gönül vermiş olan Işıltı Zeytinburnu Temizlik Şirketi, İstanbul’daki tüm diğer ilçelere de hizmet verebilmektedir.

author avatar
Ayşe Yıldız Yuksel Yönetim
Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi