koltuk temizliği

Maslak Ev Temizlik Şirketi

Maslak Ev Temizlik Şirketi: Ev temizliği sektörüne kaliteli hizmeti getiren Işıltı Maslak Ev Temizlik Şirketi, ister eşyalı ister boş daire tüm meskenleri ışıl ışıl hale getirmektedir. Ev temizliği müşterisinin ihtiyaçlarını göze alarak uygulamaya döken Maslak temizlik şirketi personelleri camlar, kapılar, zemin yüzeyler, koltuk, halı tüm yüzeyleri temizleyebilmektedir.

Maslak inşaatı bitmiş dairelerin için 500 m2 üzeri keşif hizmetimiz mevcut olup temizliğe başlanması için tüm ustalık işlerinin bitmesi gerekir. Boya badana sonrası yada tadilat aşaması bitmiş villa, daire, müstakil ev temizlikleri taşınma öncesi birkaç gün içinde bitirilmelidir. Taşınma öncesinde yapılan temizlikten sonraki olası içeride çalışma yada nakliye personelleri için galoş, paspas aparatları ve ek malzemeleri bırakılmaktadır.

Maslak Ev temizlik şirketlerine gelen taleplerin çoğu malzemeli servis almaktan yanadır. İlk kullanım bezler her müşterinin tercihidir ve aksi düşünülemez. Bazı durumlarda eşyalı daireler için malzemesiz personel talebi oluşturulabilir.

author avatar
Ayşe Yıldız Yuksel Yönetim
Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi Işıltı Temizlik ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi